søndag 29. mai 2011

Shapeshifter i Springfield!

Kjøring, kjøring, kjøring.. Det har gått 2 dager og sikker 1000mil siden sist! Jeg og Andrew har til og med sovet mens den andre kjørte annenhver gang. Så nå har vi lagt oss inn på Lamplighter Inn & Suites - South i Springfield, et utrolig fint hotell! Vi har kost oss i flere timer ved bassenget. Grunnen til at vi har valgt å stoppe er at vi møtte på en mann som så ut som Abraham Lincoln, midt i gaten, vi har skjekket det ut nermere og har konkludert at det finnes en shapeshifter i nabolaget! Vi veit bare ikke hvor det gjemmer seg. For de som ikke vet det er shapeshifter et vesen som kan endre form eller formere seg til en person eller et dyr! Selvfølgelig så er det mulig å kle seg ut osv. Men vi har andre ting å gå etter, som f.eks. barn som oppfører som har gjort forferdelige ting mot andre. og barna selv sier det har blitt låst fast forskjellige steder.

Dette er vårt rom, vi valgte å dele rom for at det skulle bli billigere. Men fikk ikke bilde av hele rommet i 1 så her har jeg tatt 2 bilder i det vi kom inn i rommet, litt forskjellige vinkler. Men utrolig fint rom!

Skal ut og finne ut mer om shapeshifteren, så i dag er vi FBI! Men i kveld blir det litt mer kos på hotellet med en god vin, og litt godteri kanskje!

- Emma L. over og ut

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

U go!